Home Stories Kan du løfte vores visuelle udtryk?
November 14, 2023

Kan du løfte vores visuelle udtryk?

Grafisk marketingmedarbejder søges til Unisense Environment & Unisense
Er du en dygtig grafiker, der brænder for at skabe visuelt imponerende og professionelt materiale? Så har vi den perfekte mulighed til dig.

Vi søger en kreativ grafisk marketingmedarbejder til at løfte vores visuelle udtryk inden for brochurer, manualer, hjemmesider, sociale medier og meget mere. Du vil få masser af sparring og input, og vi giver dig mulighed for at sætte dit præg på vores fortsatte vækst.

Som en del af vores marketingduo, sammen med vores Marketing & Sustainability Manager, vil du arbejde tæt sammen med vores sælgere for at strømline vores kundekommunikation, sikre friske leads og styrke vores brands.

Du vil få ansvaret for vores visuelle identitet på tværs af alle platforme. Du vil også være meget involveret i vores workshops, messer og interne arrangementer, og du skal være klar på at supportere vores kunder som backup for vores sælgere efter behov.

Dine opgaver
Vi har primært brug for din ekspertise inden for de her områder:

  • Grafik og opsætning af brochurer, flyers, manualer, quick guides, tech notes, case stories, applikationsark, produktark, messestande, hjemmesider, sociale medier, nyhedsbreve, on- og offline annoncer m.m.
  • Videoproduktion og fotografering
  • Planlægning og gennemførelse af interne og eksterne arrangementer
  • Bidrage til planlægning af årshjul, content og kampagner
  • Redigering af hjemmesider i WordPress
  • Salgsbackup

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er en kreativ og nysgerrig person med flair for grafik, foto og video. Din uddannelse og erfaring er ikke afgørende, da dine kompetencer og kreativitet er det vigtigste.

Du er formentlig typen, der sætter kryds i kalenderen, når du hører om den næste opdatering af InDesign eller Photoshop, så du kan få lov at prøve de nye funktioner. Vi tænker også, at du synes, det er fedt at være en del af et lille team og to virksomheder, hvor vi kan tage en beslutning og handle på den samme dag.

Endeligt kommunikerer du flydende på dansk og engelsk og vi ser gerne at du bor i kort køreafstand til vores kontor i Aarhus N.

Din nye hverdag
Når du bliver en del af Unisense og Unisense Environment, får du 30 dedikerede kollegaer. Vi bor i lyse omgivelser nord for Aarhus sammen en række andre virksomheder. Vi er en uformel arbejdsplads med plads til alle og stor indbyrdes respekt. Vi tager os godt af hinanden, og virksomheden byder på friskbagte boller hver morgen, frokostordning, frugt, sodavand og al den kaffe, du kan drikke. Skal du ud at brænde energi af på stand-up paddle eller mountainbike, kan du låne udstyret med hjem. Du kan også bruge vores fitnessrum, evt. til nogle af de øvelser, du får fra vores fysioterapeut. Vi afholder gerne et eller flere firmaarrangementer hvert år.

Du kan se frem til en alsidig rolle i en lille organisation med stort vækstpotentiale og gode muligheder for, at du kan sætte dit aftryk på udviklingen. Lønnen vil afspejle dine kompetencer og ansvarsområde.

Ansøg eller spørgsmål
Vil du være vores nye grafiske marketingmedarbejder? Så send os en kort ansøgning samt eksempler på dit grafiske arbejde og dit cv – og gerne i dag, da vi ikke har en fast ansøgningsfrist. Vi håber på at kunne byde vores nye kollega velkommen i starten af 2024.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marketing & Sustainability Manager Kim Rise på +45 2094 4667 eller sende en mail til kr@unisense.com.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om os
Unisense har siden etableringen i 1998 udviklet og solgt målesystemer til forskningsbrug. Virksomheden har i dag 25 medarbejdere, en solid vækst og god indtjening. Vi er markedsledende inden for elektrokemiske mikrosensorer til måling af opløste gasser som svovlbrinte, ilt, brint og lattergas. Vi eksporterer 95% af produkterne.

Unisense Environment er et datterselskab af Unisense og har 5 medarbejdere, og flere af dine kommende kollegaer arbejder på tværs af begge virksomheder. Ligesom du kan se frem til.

Unisense Environment blev etableret i 2013 med det formål at udvikle og udbyde sensorteknologi til industriel anvendelse. I 2014 lancerede virksomheden verdens første industrielle lattergassensor, der gør det muligt for rensningsanlæg at overvåge og styre deres udledning af lattergas. Med det stigende fokus på klimaneutral vandbehandling oplever virksomheden stor vækst og efterspørgsel efter sine produkter og ekspertise.

Læs mere om Unisense her på siden og om Unisense Environment på www.unisense-environment.com.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Søg jobbet her: gomatch.dk/ledige-stillinger/